تمام آنچه که پیرامون تبلیغات Google AdWords باید بدانید:
تمام آنچه که پیرامون تبلیغات Google AdWords باید بدانید:
امروزه تبلیغات Google AdWords برای بسیاری از کسبوکارها به بخشی جداییناپذیر از استراتژی بازاریابی تبدیل شده که بنا به ویژگیهای خاص خود، نقش قابل توجهی در افزایش سود بر عهده دارد. از این رو بهرهمندی از دیدی جامع و کامل نسبت به آن، به شما و کسبوکارتان کمک خواهد کرد از مزایای تبلیغات گوگل ادوردز به بهترین نحو بهره بگیرید.
اگر از متخصصین امر بپرسید چگونه میتوان یک وبسایت جدید را رشد داد، اولین پیشنهادی که به شما میدهند محتوا و لینکسازی است. به عبارت دیگر در اغلب مواقع، نخستین استراتژی کاربردی برای رشد دادن یک وبسایت جدید، تولید محتوا و لینکسازی خواهد بود (مگر آنگه همین حالا به نتایج آن نیاز داشته باشید). سئو در کنار محتوا ترکیب قدرتمندی را شکل میدهد. در واقع میتوان این ترکیب را سودآورترین راه برای بهبود اوضاع وبسایت در درازمدت نامید؛ با این حال زمانبر است و به صبر زیادی نیاز دارد.
اما Google AdWords کاملاً برعکس است.
شما میتوانید ظرف کمتر از یک ساعت کمپین ادوردز خود را طراحی و اجرا کنید و اگر این کار را درست انجام دهید قادر خواهید بود در پایان این یک ساعت، فروش تازه رقم بزنید. بهترین قسمت ماجرا این است که این نوع تبلیغات عملکرد محور (Performance-based) به شمار میرود که در ادامه خواهیم گفت یعنی چه.
پیشتر در مورد مدل تبلیغات کلیکی یا هزینه در ازای کلیک صحبت کردهایم. این نوع تبلیغات اینترنتی با سایر مدلهای تبلیغ مثل تبلیغات بنری CPM (هزینه به ازای هزار بازدید) تفاوت دارد چرا که بابت «بازدید» پولی پرداخت نمیکنید؛ بلکه بابت «نتیجهی بازدید» هزینه میپردازید. این یعنی اگر در ازای نمایش تبلیغ خود نتیجهای (کلیک/مشتری جدید/فروش/غیره) عایدتان نشود، پولی هم پرداخت نمیکنید؛ به همین راحتی.
اما این تنها مزیت این نوع از تبلیغات اینترنتی نیست. به راحتی میتوان دریافت کسی به سراغ گوگل میرود که دنبال چیز مشخصی میگردد. این یعنی نیتی دارد و به احتمال زیاد به دنبال خرید چیزی است. در واقع این دسته از کاربران با تایپ کردن کلمات کلیدی مربوطه، نشان میدهند قصد خرید چه محصولی را دارند.
به همین خاطر است که گوگل ادوردز تا این اندازه قدرتمند و سودآور است. هیچ تکنیک قدرتمندتری برای بازاریابی از طریق موتورهای جستجو (SEM) وجود ندارد.
برای آنکه حجم این بازار کمی برایتان ملموستر شود بد نیست بدانید برآورها نشان میدهند از هر ۳ دلاری که برای تبلیغات آنلاین هزینه میشود ۱ دلار آن سهم گوگل است. بیش از ۹۵ درصد از درآمد سالانهی این شرکت از AdWords ناشی میشود که بزرگترین جریان درآمدی آن است. این را در کنار کاربران میلیونی این سرویس قرار دهید تا متوجه شوید شرکتها چه مبلغ هنگفتی روی ادوردز سرمایهگذاری میکنند.
گوگل ادوردز یک سرویس یا نرمافزار آنلاین تبلیغاتی است که توسط شرکت گوگل ساخته شده و به کسبوکارها اجازه میدهد از طریق ایجاد تبلیغات روی فضای وب و رقابت بر سر نمایش آگاهیشان در ازای جستجوی کاربر، به مخاطبان حقیقی خود دسترسی یابند.
در واقع میتوان ادوردز را بازاری آنلاین در نظر گرفت که شرکتها برای نمایش وبسایتشان در بالای فهرست نتایج جستجو، پول پرداخت میکنند. «کلیدواژه»ها یا کلمات کلیدی این جستجوها توسط تبلیغدهنده انتخاب یا تعریف میشوند.
کسبوکارها با استفاده از Google AdWords میتوانند بودجهی لازم برای تبلیغات و منطقهی جغرافیایی یا صفحاتی که میخواهند آگهیشان در آنها نمایش داده شود را انتخاب کنند و به ارزیابی نتایج یا اثرگذاری کمپین تبلیغاتی خود نیز بپردازند.
تبلیغدهندگان میتوانند هر مقدار پول که میخواهند برای استفاده از این سرویس در نظر بگیرند؛ هیچ حداقل یا حداکثری برای این میزان وجود ندارد. از طرف دیگر کسبوکارها میتوانند هر زمان که میخواهند استفاده از ادوردز را موقتاً یا برای همیشه متوقف کنند.
مثال:
به عنوان نمونه فرض کنیم شما یک سالن آرایش در شهر تهران دارید و میخواهید از طریق گوگل ادوردز برایش تبلیغ کنید. شما میتوانید تبلیغ خود را به گونهای خلق و مدیریت کنید که تنها برای بازدیدکنندگان وب در یک منطقهی جغرافیایی یا حتی محلهی مشخص به نمایش دربیاید. به این ترتیب اگر همه چیز درست انجام شده باشد وقتی کاربر ساکن این محدوده روی گوگل به دنبال عبارتی مثل «سالن آرایش در تهران» بگردد، تبلیغ شما برایش به نمایش درمیآید و میتواند روی آن کلیک کند.
با این حال صادقانه اگر بخواهیم به موضوع نگاه کنیم، گوگل در رتبهبندی نتایج جستجو، عاشق برندهای بزرگ است. به این ترتیب هر چقدر هم که اوضاع شما خوب باشد، غلبه بر برندهای بزرگ در رتبهبندی صفحهی نتایج کار آسانی نخواهد بود.
با این حال اگر به جای دست روی دست گذاشتن سعی کنید ظرف چند ماه زرادخانهی محتوا و لینکدهی خود را غنی کنید میتوانید به هر زحمتی شده به رتبهی اول این صفحه دست پیدا کنید. حتی بازیگران کوچک صنعت نیز میتوانند روی برخی از بهترین کلمات کلیدی، به جایگاه نخست AdWords در صفحهی نتایج دست یابند.
ادوردز کمی راهنمایی هم به شما میرساند: این سرویس میتواند کلیدواژههای پولساز صنعتتان را نیز برای شما آشکار کند. به این ترتیب تنها با اختصاص اندکی هزینه، میتوانید بفهمید کدام کلمات کلیدی به بهترین شکل به «تبدیل» منجر میشوند تا از آنها در استراتژی محتوا و سئوی خود بیشتر بهره بگیرید.
شرکت گوگل ارائهی خدمات AdWords را از سال ۲۰۰۰ شروع کرد. در ابتدای راه، تبلیغدهندگان مجبور بودند در ازای ایجاد و مدیریت کمپینهایشان توسط گوگل، به صورت ماهیانه مبلغی پرداخت کنند. اما بعدها در سال ۲۰۰۵ ویژگی سلفسرویسی به نام جامپاستارت (Jumpstart) برای آن معرفی شد.
گوگل در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد قصد دارد ویژگیهای بیشتری به این سرویس اضافه کند تا تبلیغدهندگان بتوانند کمپینهای تبلیغاتیشان را بهتر و اثربخشتر خلق و مدیریت کنند. این ویژگیهای بهبود یافته امکان نمایش تبلیغات روی دستگاههای مختلف، از جمله موبایل و تبلت را نیز فراهم کرد.
اگر صاحب کسبوکار یا تبلیغدهنده هستید و میخواهید برای تبلیغات روی وب از گوگل ادوردز استفاده کنید، اول باید بدانید این سرویس چطور کار میکند. به طور کلی گوگل ادوردز بر مبنای «سیستم مزایدهای» کار میکند، یعنی کاربران آن در ازای هر کلیک «پیشنهاد قیمت» (Bid) میدهند.
اما بالاترین پیشنهاد لزوماً به معنای پیروزی در این مزایده نیست. گوگل عامل پول را با عامل کیفیت ترکیب میکند تا بهترین تجربه را برای کاربر فراهم آورد. به عبارت دیگر اگر تبلیغ شما با کیفیت باشد و پول خوبی نیز در ازای نمایش آن پرداخت کنید، میتوانید برندهی مزایده باشید.
کار کردن با Google AdWords ساده به نظر میرسد اما اصلاً کار آسانی نیست. تسلط یافتن بر تکنیکهای ادوردز به زمان و تجربه نیاز دارد و اکثر شرکتها به دلیل عدم سرمایهگذاری روی این دو، پول هنگفتی پای آن از دست میدهند.
گوگل ادوردز؛ به عنوان یکی از محبوبترین شیوههای بازاریابی آنلاین، بر اساس چند اصل تعریف شدهی زیر کار میکند:
گفتیم تبلیغدهندگانی که از Google AdWords استفاده میکنند باید آگهیهای تبلیغاتی خود را وارد مزایده کنند. این مزایدهها توسط گوگل و با هدف پیدا کردن تبلیغ مورد نظر برای نمایش در ازای کلمات کلیدیِ جستجو شده توسط کاربر انجام میشوند. برای وارد کردن آگهی تبلیغاتی به این مزایده، بسته به اهداف مد نظر هر مجموعه به یک «استراتژی پیشنهاد قیمت» نیاز خواهد بود. آنچه در ادامه آمده برخی از استراتژیهایی هستند که میتوانند برای این منظور مورد استفاده قرار بگیرند:
امتیاز کیفی به ارتباط آگهی با کلمهی کلیدی و کیفیت تبلیغ بازمیگردد که گوگل با ارزیابی آن قصد دارد ببیند آیا تبلیغ مورد نظر واقعاً برای مشتری مفید است یا خیر و اینکه آیا کلیک کردن روی آن آنها را واقعاً به صفحهای که انتظارش را دارند میرساند یا نه.
هرچه این امتیاز بیشتر باشد برای کسبوکار تبلیغدهنده بهتر است و حتی اگر رقیب وی قیمت بالاتری برای نمایش تبلیغ خود پیشنهاد داده باشد، آگهی تبلیغدهندهای که امتیاز کیفی بهتری داشته باشد بالاتر نمایش داده خواهد شد. کیفیت عملکرد اکانت، مرتبط بودن آگهی، نرخ کلیک (Click-through-Rate یا CTR) و چند عامل دیگر، همگی میتوانند بر امتیاز کیفی تأثیرگذار باشند.
راههای متعددی برای چک کردن امتیاز کیفی وجود دارد که آسانترین آنها بررسی تب کلیدواژههاست. در این تب میتوان تجربهی کاربران از مواجهه با صفحهی فرود، میزان ارتباط آگهی با کلیدواژه و نرخ کلیک آن را بررسی کرد.
Ad Rank یا رتبهی آگهی نیز یکی دیگر از قواعد اصلی گوگل ادوردز است و به رتبهبندی آگهیها بر اساس پیشنهاد قیمت و امتیاز کیفیشان اطلاق میشود. اساساً تمام آگهیها بر اساس معیاری تحت عنوان رتبهی آگهی مرتب میشوند. تبلیغی که بیشترین امتیاز Ad Rank را دارد در بالای فهرست قرار میگیرد و پس از آن باقی آگهیها بر اساس امتیازشان به ترتیب لیست میشوند.
فرمول محاسبهی این رتبه به این صورت است:
Ad Rank = Quality Score × Bid
یعنی امتیاز کیفی ضرب در قیمت پیشنهادی
امتیاز کیفی چگونه بر رتبهی آگهی اثر میگذارد؟
از فرمولهایی که در بالا به آنها اشاره شد مشخص است که امتیاز کیفی به شدت بر رتبهی آگهی اثرگذار است. امتیاز کیفی اجزای متعددی دارد که میتوانند بر رتبهی آگهی اثرگذار باشند. نرخ کلیک پیشبینی شده در زمان مزایده، قیمت پیشنهادی، تجربهی کاربری صفحهی فرود (Landing Page) آگهی و … از جملهی این موارد هستند. به این ترتیب تبلیغدهنده میتواند رتبهی آگهی خود را از طریق بهبود این اجزا تقویت کند. در ادامه خواهیم گفت چگونه:
نکاتی که هنگام کار با گوگل ادوردز باید مد نظر قرار بگیرند:
هر کسی پیش از آنکه کار با Google AdWords را شروع کند باید خود را به رعایت اصول زیر ملزم بداند. در غیر این صورت احتمال نتیجهگیری ضعیف در ازای هزینهای قابل توجه بالا خواهد بود.
۱. مراقبت از هزینهها:
به عنوان هزینه گوگل ادوردز برای کمپین خود بهتر است بودجهی مشخصی در نظر گرفته شود. این بودجه میتواند به اندازهی ۵۰ دلار یا حتی ۲۵ دلار باشد. مبالغ پایین برای شروع مناسبترند.
۲. اجتناب از پیچیدگی بیمورد:
رابط کاربری گوگل ادوردز پیچیده است. تبلیغدهنده به راحتی ممکن است سردرگم شود و شروع کند به دستکاری گزینههای مختلف و خلق کمپینهای متفاوت. اما بهتر است این کار صورت نگیرد. کمپین گوگل ادوردز بهتر است ساده نگه داشته شود؛ به ویژه برای شروع.
۳. صبر کافی:
اکثر تبلیغدهندگانی که پول خود را روی ادوردز از دست میدهند به اندازهی کافی صبر نمیکنند و زود آن را کنار میگذارند یا به عبارت دیگر پول زیادی را در مدتی بیش از حد کوتاه خرج میکنند. برای کار با ادوردز باید کمی صبور بود.
۴. انتخاب هوشمندانهی کلمات کلیدی:
انتخاب کلیدواژهها یکی از مهمترین عوامل تعیینکنندهی موفقیت یا شکست کمپینهای گوگل ادوردز است. انتخاب کلمات کاملاً مرتبط که هم متقاعدکننده باشند و هم مورد تقاضا، به شدت در موفقیت کمپینهای گوگل ادوردز اهمیت دارد.
در ادامه میتوانید برخی از نکاتی که به انتخاب کلیدواژههای مناسب و اثربخش منتهی میشوند را از نظر بگذرانید:
۵. متقاعد کننده بودن پیام تبلیغاتی:
در کنار بهکارگیری کلیدواژههای اثربخش، جذابیت داشتن آگهی تبلیغاتی برای مخاطب از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. آگهی تبلیغاتی ادوردز باید دقیق، شفاف و آنقدر متقاعدکننده باشد که کاربر روی آن کلیک کند.
برخی نکاتی که هنگام تهیهی آگهی تبلیغاتی گوگل ادوردز باید مد نظر قرار گرفته شوند از این قرار هستند:
۶. نظارت و بهینهسازی مداوم:
یک کمپین موفق گوگل ادوردز کمپینی است که مدام زیر نظر قرار گرفته و پیوسته در حال بهینه شدن باشد. این کار برای خود شرکتها کمی وقتگیر و سردرگمکننده است اما در نهایت جلوی بالا رفتن هزینهها را میگیرد و باعث بهبود عملکرد کمپین خواهد شد. گزارش جستجوها، نرخهای کلیک، فروش و تبدیلها، بازدید آگهیها و کلیدواژههای گرانقیمتتر از جمله مواردی هستند که نیروی متخصص باید آنها را زیر نظر داشته باشد.
۷. اجتناب از گمراه کردن کاربر:
آگهی تبلیغاتی گوگل ادوردز باید ۱۰۰ درصد دقیق و شفاف باشد و تنها به تبلیغ مواردی بپردازد که تبلیغدهنده توان ارائهشان را دارد. بسیار مهم است که از گمراه کردن مخاطب با هدف جذب تعداد بیشتر اکیداً پرهیز شود. آگهی مورد نظر باید کاملاً به موضوع کلیدواژه، لندینگ پیج و آنچه تبلیغدهنده ارائه میدهد مرتبط بوده و از عبارات غیر مرتبط در آن استفاده نشده باشد.
۱. انعطافپذیری
یکی از مهمترین مزایای استفاده از گوگل ادوردز انعطافپذیری بالای آن است. تبلیغدهندگان و کسبوکارها میتوانند بر اساس نیازمندیها یا شرایط ویژهی خود، کمپینهایشان را شخصیسازی کنند. این پلتفرم به تبلیغدهنده اجازه میدهد برای منطقه، گروه یا کلیدواژههای بهخصوص، متناسب با بودجهی اختصاص یافته آگهی تبلیغاتی درست کند. انعطافپذیری Google AdWords خود را در این موارد نشان میدهد:
۲. قابلیت اندازهگیری و ارزیابی
شیوههای بازاریابی آنلاین مثل Google AdWords بر خلاف دیگر کانالهای تبلیغات از جمله مجلات چاپی و تبلیغات تلویزیونی، کاملاً قابل اندازهگیری هستند. در حقیقت حتی اندازهگیری عملکرد سئو و تبلیغات شبکههای اجتماعی نیز آنقدرها که به نظر میرسد آسان نیست، چرا که به اندازهی ادوردز شفافیت ندارند.
تبلیغدهندهی گوگل ادوردز میتواند نتایج و روندهای تبلیغات خود را با دقت و جزئیات بالا اندازهگیری و ارزیابی کند و مواردی که ممکن است درست کار نکنند را تغییر دهد. نرخ حقیقی بازگشت سرمایه (ROI)، فروش و تبدیلهای صورت گرفته و نیز آگاهی خلق شده از برند مورد نظر با استفاده از این سرویس کاملاً قابل محاسبه هستند و در نتیجه میتوان پیوسته آنها را در جهت سودآوری بیشتر بهبود بخشید.
۳. سرعت در مقایسه با سایر سرویسها
روز به روز بر محبوبیت گوگل ادوردز به عنوان یک شیوهی بازاریابی موفق افزوده میشود چرا که شکوفایی نتایج آن در مقایسه با سایر روشها به زمان کمتری نیاز دارد. بر خلاف سئو که نتایج ملموس آن ممکن است ماهها طول بکشد، ادوردز میتواند به شما کمک کند خیلی سریع کلیک بگیرید و بلافاصله پس از قرار گیری آگهی در جایگاه تبلیغاتی دیده شوید.
به خاطر سرعت ویژهی این شیوه، زیر نظر گرفتن نتایج و آزمودن کلیدواژهها به نسبت عملکردشان کار چندان دشواری نخواهد بود. مثلاً اگر یک کلیدواژهی بهخصوص نتیجهی مطلوب را در بر نداشت میتوان بلافاصله آن را تغییر داد یا حذف کرد. از طرف دیگر اگر کلیدواژهای روی ادوردز خوب نتیجه داد شاید بتوان آن را در طرح سئو و استراتژی محتوا نیز به کار گرفت.
۴. بودجهی قابل کنترل
یکی دیگر از مزایای گوگل ادوردز این است که میتوان بودجهی تبلیغاتی لازم برای نمایش آگهی را در آن مشخص کرد. تبلیغدهنده میتواند هر زمان که خواست این بودجه را کم یا زیاد کند. امکان تعیین بودجهی روزانه بر اساس عملکرد روز گذشته نیز فراهم است. این بدان معنی است که کسبوکارهای کوچک و محلی نیز میتوانند از انعطافپذیری این شیوه به نفع خود بهره بگیرند و بدون اختصاص بودجهای هنگفت از آن استفاده کنند.
۵. بُرد بالا
بر خلاف تبلیغات پوستری و روزنامهای، تبلیغاتی که با گوگل ادوردز ساخته و منتشر میشوند به تبلیغدهنده اجازه خواهند داد به مخاطبان به مراتب گستردهتر و هدفگیریشدهتری دسترسی یابد. مثلاً میتوان در کنار مشتریانی که از رایانههای شخصی استفاده میکنند، به کاربران موبایل و تبلت دسترسی پیدا کرد.
این یعنی کسبوکارهای کوچکتری که نمیتوانند هزینهی شیوههای سنتی تبلیغات فراتر از شهر خود را تقبل کنند قادر خواهند بود با استفاده از این شیوه همین کار را با هزینهی کمتر انجام دهند.
۶. ارتباط زیاد
یکی دیگر از مزایای گوگل ادوردز این است که تبلیغات آن باید کاملاً با موضوعی که کاربر به دنبال آن است مرتبط باشند. به این ترتیب این سرویس به ابزار فوقالعادهای برای جذب مخاطبانِ به شدت مرتبط و هدفمند به سمت کسبوکارها تبدیل میشود که نرخ تبدیل بالاتری خواهند داشت.
۱. هر کلیک هزینه در بر خواهد داشت
یکی از اصلیترین معایب استفاده از گوگل ادوردز، هزینهبردار بودن تمام کلیکهایی است که روی تبلیغات آن انجام میشود. این یعنی تبلیغدهندگان باید برای کشاندن بازدیدکننده به وبسایت خود هزینه پرداخت کنند؛ بدون آنکه مطمئن باشند این بازدیدکنندگان در نهایت به مشتریشان بدل خواهند شد.
بنابراین استفاده از این شیوه برای برخی کسبوکارها ممکن است پر هزینه در نظر گرفته شود و سرمایهگذاری روی آن به صرفه نباشد. در حقیقت به خاطر همین ویژگی هزینهبردار بودن کلیکها، اشتباه روی این پلتفرم نیز میتواند پر هزینه باشد.
۲. برای همهی شرکتها بهترین انتخاب به شمار نمیرود
استفاده از این شیوه ممکن است برای بازاریابی و تبلیغ محصولات و خدمات بسیاری از شرکتها شیوهی فوقالعادهای باشد اما نه برای همه. مخاطب هدف همهی شرکتها لزوماً روی اینترنت به دنبال سرویس مورد نظرشان نخواهد گشت، چرا که جدا از محبوبیت کلی اینترنت، ممکن است فضای مجازی انتخاب اول همه نباشد.
به بیان ساده، گوگل ادوردز ممکن است به درد بعضی بازارها نخورد.
۳. رقابت با شرکتهای بزرگ در آن سخت است
از آنجایی که ادوردز میتواند شیوهی نسبتاً هزینهبرداری برای تبلیغات یا بازاریابی باشد، ممکن است رقابت با شرکتهای بزرگ و دارای منابع مالی قدرتمندتر در آن دشوار شود. برندهای بزرگتر قادر خواهند بود ماهانه هزاران دلار روی کمپینهای تبلیغاتیشان هزینه کنند و پیشنهاد قیمت بالاتری بدهند.
این یعنی اگر تبلیغدهنده شرکت یا کسبوکاری در مقیاس کوچک باشد، رقابت با شرکتها و رقبای شناختهشده و تثبیتشده میتواند برایش چالشبرانگیز و پرهزینه باشد.
۴. به محض عدم پرداخت، حذف میشوید
اگر نتوانید پرداختهای مربوطه را انجام دهید حضور شما روی این پلتفرم بلافاصله حذف خواهد شد. این یکی دیگر از معایب استفاده از گوگل ادوردز است؛ به ویژه برای کسبوکارهای کوچکتری که جریان مالی باثباتی ندارند و ممکن است گاهی از پرداختهای خود عقب بمانند.
۴. هیچ دادهای از رقبا به اشتراک گذاشته نمیشود
گوگل دادهها یا اطلاعات عملکرد رقبا را در اختیار کسی قرار نمیدهد و در نتیجه طی دورهای که از AdWords استفاده میکنید راهی برای مقایسهی دادههایتان با سایر رقبا نخواهید داشت. بدون مقایسهای مفصل ممکن است نتوانید مشکلاتی که در کمپین خود با آنها دست و پنجه نرم میکنید را برطرف نمایید. این مورد از یک طرف مزیت، و طبیعتاً از سمت دیگر عیب شمرده میشود.
شما به عنوان ناشر اپلیکیشن باید بدانید برای تبلیغ اپلیکیشنهایتان و متقاعد کردن طیف عظیمی از کاربران به دانلود و نصب آنها، گزینههای مختلفی پیش روی خود دارید.
یکی از اثربخشترین گزینههای پیش روی شما این است که اپلیکیشن خود را داخل اپلیکیشنها و وبسایتهای موبایلی دیگری تبلیغ کنید که کاربرانشان شباهت زیادی به طیف کاربران بالقوهی شما دارند. این شیوه میتواند بر اساس نحوهی عملکرد تبلیغات و شیوهی پرداخت آنها شکلهای مختلفی به خود بگیرد:
هر یک از این شیوههای تبلیغات موبایلی میتوانند به نصب بیشتر منجر شوند؛ در واقع تفاوت آنها در شیوهی محاسبهی هزینهشان است. به همین جهت وقتی به استفاده از تبلیغات موبایلی برای جذب نصب بیشتر فکر میکنید باید از نحوهی اندازهگیری میزان موفقیت و هزینهی هر یک از کمپینهای خود درک روشنی داشته باشید.